Vi inleder helgen med ett strålande väder i Göteborg! Vad kan då vara bättre än att presentera EAM Lab. Ett italienskt märke som har en rad olika intressanta förstärkare, försteg och slutsteg i sin repertoar. EAM Lab byggs i Italien under ledning av grundaren Emanuele Pizzi som har mångårig erfarenhet av ljudtekniska innovationer. EAM Labs började som en tillverkare av tekniska lösningar främst för proffsmarknaden, men gled snabbt över till hifi-segmentet där de förblev.
På bilderna ser ni integrerade 102i. Den har faktiskt det mesta man behöver. En dual mono konstruktion med balanserade ingångar, tape out, pre out, phono-ingång och en display som faktiskt går att läsa. 
Jag har lyssnat på denna förstärkare tillsammans med en rad olika högtalare och den slår verkligen över sin prisklass. Rappt och tight med enorm kontroll i alla register. Den har ingen överdriven färgning och förhäver inte sig själv med tex överdriven bas, som kan vara populärt för att få små högtalare att låta stort (publikfrieri). Det finns inget överdrivet bumligt och inget som sticker ut. Klarhet, tydlighet och kontroll är ledorden. Sånt som jag gillar. Para med ett par trevliga högtalare och en bra signalkälla så är man hemma.
Tilläggas kan även att phonosteget är mycket trevligt och matchar kvalitén i övriga förstärkaren.
Priset är 38'500 kr och för 5'000 kr extra får man även en inbyggd dac.
Finns för demo.